TOKİ Şanlıurfa Maşuk'ta yedek hak sahipleri ile sözleşmeler bu gün imzalanmaya başlıyor!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Şanlıurfa Maşuk 4.Bölge 1. Ve 2.Etap Projesi kapsamında inşa edilen 3+1 konutların yedek hak sahipleri bu gün sözleşmelerini imzalamaya başlıyor.

13 Temmuz 2017 tarihine kadar Ş.Urfa Maşuk 4.Bölge Şantiyesinde Konut Seçim işlemleri, T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Şanlıurfa İpekyolu Şubesinde Sözleşmesi imzalama (peşinat yatırma) işlemleri gerçekleştirecek.

Hak sahipleri, konut peşinat bedelini (başvuru bedeli düşüldükten sonra kalan tutar) ve masraflarını, peşinat bedeli üzerinden %0,5 (binde beş) oranında banka komisyonu ve banka komisyonu üzerinden %5 (yüzde beş) oranında BSM yatırarak Gayrimenkul Satış Sözleşmesini T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Şanlıurfa İpekyolu Şubesinde imzalayacak.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 3+1 yedek hak sahipleri sözleşme imzalama programı için tıklayınız.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 3+1 yedek hak sahipleri izmalama duyurusu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181