TOKİ Şanlıurfa Maşuk 5.Bölge 1.Etap projesi sözleşme tarihi ne zaman?
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Şanlıurfa Maşuk 5.Bölge 1.Etap Projesi kapsamında alt gelir grubu için inşa edilen 1+1 nitelikli 24 adet konut ve 2+1 nitelikli 628 adet konut olmak üzere toplam 652 adet konutun sözleşmeleri 16 Ekim 2017 tarihinde imzlanmaya başlıyor.

SÖZLEŞME AŞAMASINDA İBRAZ EDİLECEK BELGELER:
1. Şanlıurfa ili nüfusuna kayıtlı olanların kimlik ibrazı yeterlidir. Şanlıurfa ili nüfusuna kayıtlı olmayanlar için Nüfus Müdürlüklerinden alınacak son 1 (bir) yıldır Şanlıurfa ilinde ikamet ettiğini gösterir belge.
2. (Şehit Aileleri, Terör, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisinde başvuracakların Şanlıurfa ili nüfusuna kayıtlı olanların kimlik ibrazı yeterlidir. Şanlıurfa ili nüfusuna kayıtlı olmayanlar için Nüfus Müdürlüklerinden alınacak son 3 (üç) yıldır Şanlıurfa ilinde ikamet ettiğini gösterir belge.
3. Hane halkı gelirinin en fazla net 3.200.-₺ olduğunu kanıtlayan gelir belgeleri, Başvuru sahibi evli ise kendisi ve eşinin ayrı ayrı gelirini kanıtlayan belge (tabi olarak çalıştıkları sosyal güvenlik kurumundan çalıştığına dair alınan belge ile maaş bordroları vb.) Başvuru sahibi veya eşi çalışmıyorsa Sosyal Güvenlik Kurumundan çalışmadığına dair belge Belge getirmeyenlerin hakları iptal edilecektir. Gerekli görüldüğünde ek belge istenebilecektir.

Sözleşme imzalama işlemleri sırasında evrak getirmeyen, Sözleşme imzalamayan, peşinatını yatırmayan, banka komisyonu ödemeyen ve ayrıca KDV yatırmayan hak sahiplerinin konut alma hakları iptal edilecektir. Sözleşme imzalanmış ise sözleşmeleri feshedilerek ödenen peşinat ve taksit tutarları masraflar tahsil edildikten sonra faizsiz olarak iade edilecektir.

ASİL HAK SAHİPLERİ SÖZLEŞME İMZALAMA TARİHLERİ: 
Asil hak sahipleri 16 EKİM – 10 KASIM 2017 tarihleri arasında, kura olmaması durumunda 11 EKİM – 10 KASIM 2017 tarihleri arasında sözleşme imzalama işlemlerini Türkiye Ziraat Bankası A.Ş. İpekyolu şubesinde gerçekleştireceklerdir. Kura sonucu konut satın alma hakkı kazananlar, sözleşme imzalama aşamasında kendi aralarında becayiş (konut değişikliği) yapabileceklerdir.

YEDEK HAK SAHİPLERİ SÖZLEŞME İMZALAMA TARİHLERİ:
Asil hak sahipleri sözleşme imzalama işlemlerini tamamladıktan sonra kalan konutlar için yedek hak sahipleri kura sıralamasına göre 20 – 30 KASIM 2017 tarihleri arasında Türkiye Ziraat Bankası A.Ş. İpekyolu şubesinde sözleşme imzalayacaktır.  

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 5.Bölge 1.Etap projesi satış duyurusu için tıklayınız.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 5.Bölge 1.Etap projesi satış fiyatları için tıklayınız.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 5.Bölge 1.Etap projesi kura tarihi için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MustAfa arslan 6 yıl önce

Toki masuk 4 1 ev olson

Avatar
ebubekir 6 yıl önce

2+1 konutlar hangi ayda teslim edilecek

Avatar
Yok 5 yıl önce

Lütfen vatandaş çok mağdur olduk 5.bölge 1.etap ne zaman teslim edilecek bize bir bilgi verin ne olur teslim edin

Avatar
Elif 5 yıl önce

Kasim yada aralikta 5bolge 1etap teslim edilecek mi lutfen bi bilgi verin artik.

Avatar
Elif 5 yıl önce

Kasim yada aralikta 5bolge 1etap teslim edilecek mi lutfen bi bilgi verin artik.

Avatar
Elif 5 yıl önce

Kasim yada aralikta 5bolge 1etap teslim edilecek mi lutfen bi bilgi verin artik.

Avatar
Ayse 5 yıl önce

Kasim yada aralikta 5bolge 1etap konutlarin verilme durumu varmi lutfen bi bilgi verin artik.

Avatar
Ayse 5 yıl önce

Kasim yada aralikta 5bolge 1etap konutlarin verilme durumu varmi lutfen bi bilgi verin artik.

banner182

banner181