Viranşehir TOKİ'de 11 konut bugün açık satışa çıkıyor!
Şanlıurfa Viranşehir 472 adet konut Toplu konut Projesi kapsamında inşa edilen Viranşehir TOKİ'de 11 konut bugün açık satışa çıkıyor.

Proje kapsamında inşa edilen 11 adet konut ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak. Şanlıurfa Viranşehir TOKİ Evleri satılık daire seçenekleri konut alıcılarına sunulacak.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Viranşehir TOKİ şatışları 17 Aralık 2018 - 31 Aralık 2018 tarihleri arasında yapılacak. 3+1 planında 11 adet konutun kurasız satışa sunulacağı projede yer alan konutların satış işlemleri T. Halk Bankası AŞ. Viranşehir şubesi tarafından yürütülecek.

TOKİ tarafından yapılan açıklama şu şekilde; “Konut satın almak için başvuruda bulunan kişilerin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları üzerine tapuda kayıtlı bağımsız bir konutun bulunmaması, daha önce Toplu Konut İdaresince satılmış bir gayrimenkule sahip olmamış ve daha önce Toplu Konut İdaresinden kredi almamış olmaları” şartları kaldırılmıştır.

Şanlıurfa Viranşehir TOKİ fiyatları için tıklayınız.
Viranşehir TOKİ satış duyurusu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181