Viranşehir TOKİ satılık daire!
Viranşehir TOKİ satılık daire detaylarını sizler için araştırdık. Türkiye'nin dört bir yanında konut üretimi yapan TOKİ Şanlıurfa'da da konut üretmeye devam ediyor. Dar ve orta gelir grubuna yönelik konutların bulunduğu TOKİ Şanlıurfa Viranşehir'de konut satışları devam ediyor.

İşte Viranşehir TOKİ satılık daire listesi;

3+1 konut 3 adet ve 2+1 konut 148 adet olmak üzere 151 adet konutun satışa sunulacağı Viranşehir TOKİ 1. Etap projesinde satışlar 11 Temmuz - 28 Aralık 2018 tarihleri arasında yapılacak. Projede yer alan konutların satışları T. Halk Bankası AŞ. Viranşehir Şube tarafından kabul edilecek. Alt gelir grubu şartları, bu projede aranmayacak. 

28 adet 3+1 orta gelir grubu ve 198 adet 2+1 alt gelir grubu konutun bulunduğu Viranşehir TOKİ 2. Etap projesinde satışlar 18 Temmuz 2018 - 28 Aralık 2018 tarihleri arasında yapılacak. Projede satışlar T. Halk Bankası AŞ. Viranşehir Şubesi tarafından yapılacak. Alt gelir grubu şartları, bu projede aranmayacak.

Viranşehir TOKİ satılık daire ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfas.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181