Akgün İnşaat Ankara Zümrütevler satılık!
18 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Akgün İnşaat Ankara Zümrütevler satılık daire bilgisini sizler için araştırdık. 

Akgün İnşaat Ankara Zümrütevler satılık daire seçenekleri konut alıcılarına sunuluyor. Akgün İnşaat imzası ile inşa edilen projede açık otopark, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, yürüyüş alanları, fitness salonu ve sauna yer alıyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin tasarlandığı Akgün Zümrütevler satılık dairelerin büyüklükleri 123 metrekare ile 204 metrekare arasında değişiyor. ​

Toplam 144 adet konuttan oluşan Akgün Zümrütevler Ankara satılık amerikan mutfaklı 2+1 daireler brüt 138 metrekare, amerikan mutfaklı 3+1 daireler brüt 155 metrekare, normal 3+1 daireler brüt 181 metrekare, 4+1 daireler brüt 218 metrekare büyüklüğünde tasarlanıyor.

Akgün İnşaat Ankara Zümrütevler satılık daire ile ilgili tüm detaylara ve gelişmelere EmlakSayfasi.com.tr üzerinden ulaşabilirsiniz.

Akgün Zümrüt Evler teslim tarihi için tıklayınız.
 
Akgün Zümrüt Evler fiyat için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181