Ankara Altın Oran evleri satılık!
5 etaptan oluşan Ankara Altın Oran evleri satılık daire detaylarını sizler için araştırdık.

2 bin 647 daireden oluşan Ankara Altın Oran evleri satılık daire büyüklükleri 62 ila 294 metrekare olarak tasarlanıyor. Türkiye'nin en büyük temalı projesi olarak yükselen Sinpaş Altınoran Ankara projesinde satışlar devam ediyor.

Sinpaş Yapı imzası ile hayata geçirilen Sinpaş GYO Altın Oran projesinde açık otopark, açık yüzme havuzu, AVM, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, fitness merkezi, göl, gölet, kafe, apalı otopark, kapalı yüzme havuzu, kreş, market, sauna, SPA, Türk hamamı, voleybol sahası ve yürüyüş parkuru bulunuyor. 
Evrenol architects tarafından tasarlanan Sinpaş Altın Oran satılık 1+1'den 6,5+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor. 

Ankara Altın Oran evleri satılık daire seçeneklerini sizler için araştırıp derledik. Sinpaş Altın Oran satılık daire ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Sinpaş Altınoran nerede? Lokasyonu için tıklayınız
Sinpaş Altın Oran örnek daire için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181