Ankara Next Level Çayyolu Evleri satılık!
3+1'den 7.5+1'e kadar 92 farklı daire seçeneğine sahip olan Ankara Next Level çayyolu Evleri satılık dairelerini sizler için araştırdık.

Pasifik İnşaat imzasıyla Çayyolu'nda konumlandırılan Ankara Next Level çayyolu Evleri satılık daireleri alıcılarına sunuluyor.

500 milyon lira yatırım bedeli ile yükselen Next Level çayyolu satılık daire seçenekleri haricinde loft, penthouse ve villa seçenekleri de bulunuyor. 5.000 metrekare çim etkinlik alanına sahip olan Next Level Çayyolu projesinde 429 konut, 6 mağaza yer alıyor. 

Next Level Çayyolu ​projesinde yürüyüş yolları, piknik alanları, top sahası, açık hava sineması, dinlenme yerleri, spor alanları, yüzme havuzları, oyun yerleri, sosyal buluşma salonları, kafe ve yemek okulu yer alıyor.

Ankara Next Level çayyolu Evleri satılık daireleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Next Level Çayyolu nerede? Tıklayınız.

Next Level Çayyolu teslim tarihi için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181