Avcılar Port Bayraklı konutları satılık!
Avcılar İnşaat Gayrimenkul tarafından inşa edilecek olan Avcılar Port Bayraklı konutları satılık daire detaylarını sizler için araştırdık.

10.409,11 metrekarelik arazi üzerinde konumlandırılacak olan Avcılar Port Bayraklı konutları satılık daire seçenekleri Bayraklı konut projeleri arasında yer alıyor. 2 blokta toplam 274 adet konut, 33 adet dükkandan oluşan Avcılar Port Bayraklı projesi Bayraklı konut projeleri arasında yer alıyor.Konumu ile dikkat çekecek olan Avcılar Port Bayraklı İzmir'in Bayraklı ilçesinde Mansuroğlu Mahallesinde yükselecek. 7 katlı blokların yer alacağı Avcılar Port Bayraklı satılık 206 adet 2+1, 52 adet 3+1, 13 adet 4+1 daire yer alacak. 

50 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Avcılar İnşaat Port Bayraklı projesi 212 araçlık otopark ve açık havuz imkanı bulunuyor. 54.591.041 TL toplam maliyete sahip olan Avcılar İnşaat Bayraklı projesi içerisinde 1228 kişinin yaşayacağı öngörülüyor. 

Avcılar Port Bayraklı konutları satılık daire seçenekleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Avcılar Port Bayraklı nerede ? Tıklayınız.
Avcılar Port Bayraklı fiyat için tıklayınız.
Avcılar Port Bayraklı teslim tarihi için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181