Ege Nova Suite Çiğli satılık!
Ersezgin İnşaat imzası ile hayata geçirilen Ege Nova Suite Çiğli satılık daire seçeneklerini sizler için araştırdık.

124 adet daireden oluşan Ege Nova Suite Çiğli satılık daire seçenekleri arasında 117 adet 1+1 ve 7 adet 2+1 daire bulunuyor. İzmir'in Çiğli ilçesinde inşa edilen Ersezgin İnşaat Ege Nova Suite izmir satılık dairelerin büyüklükleri 61 ile 75 metrekare arasında değişiyor.3 bin 118 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen projede 5 adet ticari alan bulunuyor. 

11 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip olan Ege Nova Suite Çiğli projesinde açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, açık otopark, kapalı otopark, masa tenisi ve bilardo yer alıyor.

Ege Nova Suite çiğli satılık daireleri sizler için derledik. Ege Nova Suite satılık evler ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz

Ege Nova Suite nerede? Lokasyonu için tıklayınız.
Ege Nova Suite teslim tarihi için tıklayınız.
Ege Nova Suite fiyat için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181