Fenix 84 konutları satılık!
6 bin 500 metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Fenix 84 konutları satılık daire seçeneklerini sizler için araştırdık.

6 blok ve 156 konuttan oluşan Fenix 84 konutları satılık daire seçenekleri arasında  17 farklı daire seçeneği bulnuyor. Antalya'da ada bazlı ilk kentsel dönüşüm projesi olarak yükselen Fenix 84 satılık daireler Fenix Yapı imzasıyla inşa ediliyor. 

8 bin 400 metrekarelik arsa alanına sahip olan Fenix 84 Antalya projesinde bu enerji asansör, çevre aydınlatma ve otopark gibi ortak alanlarda kullanılacak. Sosyal yaşam alanları arasında; 253 metrekarelik havuz, çocuk oyun alanı, vitamin bar, 138 araçlık kapalı otopark, toplantı odası, fitness ve sauna yer alan Fenix 84 Antalya projesi Muratpaşa İlçesinde konumlanıyor.

Fenix 84 konutları satılık daire seçenekleri ile ilgili gelişemeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Fenix 84 Antalya projesi fiyat bilgisi? tıklayınız.

Fenix 84 Antalya projesi teslim tarihi? tıklayınız.

Fenix 84 Antalya projesi nerede? tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181