Gamador Bulvar Keçiören satılık!
Ankara Etlik'te 85 bin metrekare arsa alanı konumlanan Gamador Bulvar Keçiören satılık dairelerini sizler için araştırdık.

2+1 , 3+1 , 4+1 dairelerin yer aldığı Gamador Bulvar Keçiören satılık daireleri arasında 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Gamador Bulvar satılık daire büyüklükleri 107 ila 187 metrekare arasında değişim gösteriyor. 

Gamador İnşaat imzası ile 245 konut ve 40 ticari alandan oluşan Gamador Bulvar Ankara satılık 2+1 daireler 107,20 metrekare, 3+1 daireler 139,40 metrekare ile 150,43 metrekare, 4+1 daireler 187 metrekare büyüklüğünde tasarlanıyor. Ankara'da Ovakent mevkiinde Yozgat Bulvarı üzerinde konumlanan projede ayrıca kapalı garaj, oyun parkı,spor alanı, güvenlik, tenis kortu ve  otopark gibi imaknlar bulunuyor. 

Gamador Bulvar Keçiören satılık daireleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Gamador Bulvar teslim tarihi için tıklayınız.
 
Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181