Gardenya Torbalı İzmir evleri satılık!
12 bloktan oluşan ​Gardenya Torbalı İzmir evleri satılık daire detaylarını sizler için araştırdık.

Gardenya Torbalı İzmir evleri satılık daire seçenekleri konut alıcılarına sunuluyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Gardenya Torbalı projesi 2 etaptan meydana geliyor. 20 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Gardenya Torbalı izmir satılık konutlar arasında toplam 245 adet konut bulunuyor. Torbalı konut projeleri arasında yer alan Gardenya Torbalı satılık dairelerin büyüklükleri 70 metrekare ila 147 metrekare arasında değişiyor.

Projenin 1. etabında 134 konut 2. etabında ise 111 konut inşa ediliyor.İnşaa İnşaat imzası ile hayata geçirilen Gardenya Torbalı projesinde sosyal tesiste 4 mevsim yüzme havuzu, sauna, Türk hamamı, çocuk oyun alanları, kapalı ve açık spor alanlar, cafe ve kamelya gibi sosyal donatı alanları yer alıyor.

Gardenya Torbalı İzmir evleri satılık daire seçenekleri  ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Gardenya Torbalı teslim tarihi için tıklayınız.
Gardenya Torbalı fiyatları için tıklayınız.
Gardenya Torbalı nerede? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181