İncek Vista satılık!
1+1’den 4+1’e, simpleks ve dubleks dairelerin yer aldığı İncek Vista satılık daire seçenekleri konut alıcılarına sunuluyor.

Ankara İncek'te yer alan İncek Vista satılık daire seçenekleri ile projede toplam 268 konut bulunuyor. Ankara’nın en prestijli yerleşim merkezinde konumu ile dikkat çekmekte olan İncek Vista satılık daire seçeneklerini büyüklükleri değişiyor.

1352 metrekare genişliğindeki teras bahçelerin yer aldığı projede ayrıca fitness center ve yüzme havuzu, sauna , dinlenme odası ve fin hamamı, toplantı salonu, Cafe Vista, Kids Club bulunuyor. 

İncek Vista satılık daire seçenekleri yada Ankara İncek Vista satılık daireler ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181