Marina Ankara satılık ev!
Sinpaş Yapı imzası ile yükselen Marina Ankara satılık ev detaylarını sizler için araştırdık.

Marina Ankara satılık ev seçenekleri arasında 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı konut tipleri bulunuyor. Toplam 2 bin 518 konutun bulunduğu Marina Tower adını taşıyan ilk etabı 3 blokta 912 konuttan oluşuyor. 

Blokların ikisi 39, diğeri ise 44 kattan meydana gelen projede ​Sinpaş Marina Ankara projesinde spor alanları, su-ışık gösterileri, restoranlar, deniz feneri, şelaleler, kafeler, bisiklet yolları, Yaşam Köprüsü, Tropik Ada, iskeleler, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, Marina Caddesi ve Su Sediri yer alıyor.   

Marina Ankara satılık ev detaylarını sizler için derledik. Sinpaş Marina Ankara satılık daire ve Ankara Sinpaş Marina Abkara evleri satılık ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Marina Ankara hemen teslim daireler için tıklayınız.
Marina Ankara satış ofisi için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181