Panorama Evleri satılık Antalya!
Ulu Grup imzası ile iki etap şeklinde inşa edilen Panorama Evleri satılık Antalya dairelerini sizler için araştırdık.

1.100 metrekare sosyal alana sahip olan Panorama Evleri satılık Antalya daireleri arasında birinci etabı 10 blokta, 152 daire, ikinci etabında ise 9 blokta 159 daire bulunuyor.

Kuzeyinde ve güneyinde kapanmayacak dağ manzarası, güneyinde deniz ve şehir manzarası olan Panorama Evleri Antalya satılık dairelerin alıcılarına 500 metrekare yüzme havuzu, fitness, çocuk kreşi, jeneratör sistemi ve satış sonrası destek hizmeti sunuluyor.  

Açık ve kapalı otoparkı imkanı yer alan Ulu İnşaat Panorama Evleri Antalya projesi dahilindeki iş yerlerinde market, restaurant, cafe, kuaför vb. noktaları ile günlük ihtiyaçlarınız için alanlar bulunuyor. Panorama Evleri Antalya projesinin hemen yanı başında inşa edilecek olan, 4 km yürüyüş parkuruna sahip, şelale ve spor alanları ile donatılmış şehir parkı projesi yer alıyor.

Panorama Evleri Antalya nerede? Tıklayınız.
Panorama Evleri Antalya konum için tıklayınız.

Panorama Evleri satılık Antalya ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181