Sukent Beytepe Ankara satılık!
Yüzde 85'i yeşil alan olacak şekilde tasarlanan Sukent Beytepe Ankara satılık daire seçeneklerini sizler için araştırdık.

S.S. Sukent Konut Yapı Kooperatifi tarafından inşa edilen Sukent Beytepe Ankara satılık daire seçenekleri arasında 4+1 daireler yer alıyor. 35 katlı 6 bloğun yükseldiği Sukent Beytepe satılık dairelerde çok amaçlı spor salonu ve fitness merkezi, yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, yürüyüş ve koşu parkurları gibi imkanlar yer alıyor.

4+1 dairelerin yer aldığı projede 770 adet daire bulunuyor. Ankara'nın Çankaya ilçesinde konumlandırılan projede her blokta ayrı kapalı otopark ve 385 araçlık açık otoparkı yer alıyor. 

Sukent Beytepe Ankara satılık daireleri sizler için derledik. Beytepe SS Sukent satılık konutlar ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Sukent Beytepe nerede? Lokasyonu için tıklayınız.
Sukent Beytepe fiyat için tıklayınız.
Sukent Beytepe teslim tarihi için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181