Teknik Yapı Evora İzmir satılık!
Lokasyonu ile dikkat çekeceği planlanan Teknik Yapı Evora İzmir satılık daire detaylarını sizler için araştırdık.

Teknik Yapı Evora İzmir satılık daire detayları şu şekilde;
2106 kişinin yaşamasının planlandığı Evora İzmir satılık 514 adet 1+1, 181 adet 2+1, 234 adet 3+1, 96 adet 4+1, 24 adet 6+1 daire yer alacak.Teknik Yapı ve Halk GYO ortaklığı ile hayata geçirilecek projede bloklar 6, 8 ve 24 katlı olarak inşa edilecek. 

1049 adet konuttan oluşacak olan Evora İzmir satılık daire  haricinde 14 adet ticari alan tasarlanıyor. 225 bin 119 metrekare toplam inşaat alanı üzerinde yükselecek olan Emlak Konut Evora İzmir projesinde konut alanında spor salonu, hamam, sauna, buhar odası gibi imkanlar bulunacak. Projede sergi, konferans, balo salonlarından oluşan 5 adet kültür alanı bulunacak. 

1583 araçlık kapalı otopark imkanına sahip olacak olan projede ticari alanda 35 adet ticari ofis planlanıyor. İzmir'in Konak ilçesinde Alsancak'ta konumlandırılaca olan Evora İzmir projesi 47 dönlüm arazi üzerinde yer alacak. 350 milyon TL yatırım bedeline sahip olan Emlak Konut Evora İzmir projesinde 121 odalı otel tasarlanıyor. ​

Evora İzmir teslim tarihi için tıklayınız.
Evora İzmir nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Teknik Yapı Evora İzmir satılık daire ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181