Vali Konakları 2 Antalya satılık!
420 konut 30 dükkandan oluşan Vali Konakları 2 Antalya satılık daire detaylarını sizler için araştırdık.

125 bin metrekare arazi alanı üzerinde yer alan Vali Konakları 2 Antalya satılık daire seçenekleri arasında 2+1, 3+1, 4+1 dubleks, 5+2 dubleks ve 6+2 villa seçenekleri konut alıcılarına sunuluyor. Pal City Yapı Kooperatifi tarafından hayata geçirilen Vali Konakları 2 satılık konutların büyüklükleri 102 ila 500 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Antalya Döşemealtı'nda yer alan Vali Konakları 2 Antalya projesinde her villaya ait 2 araçlık otopark buluunyor. Vali Konakları'nın ikinci etabı olan projede 2+1 bloklarda 6 daire için 8 araçlık otopark bulunuyor.

Daire, villa, dükkandan oluşan projede 3+1 dairelerde 1 blokta her katta 2 daire olmak üzere toplam 6 daire bulunmaktadır. 3+1 bloklarda 6 daire için 10 araçlık otopark bulunuyor. Yine 2+1 dairelerde ise 1 blokta, her katta 2 daire olmak üzere toplam 6 daire bulunuyor. Ayrıca site ortak alanında bulunan marketin kendine ait market otoparkı yer alıyor. Ayrıca projede açık ve kapalı yüzme havuzu, tenis kortu, sauna, fitness, squash, kafeterya imkanı bulunuyor. 

Vali Konakları 2 Antalya satılık daireler ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Vali Konakları 2 nerede? Lokasyonu için tıklayınız.
 
Vali Konakları 2 teslim tarihi için tıklayınız.
 

Vali Konakları 2 fiyat için tıklayınız.
 
Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181