Sivas Divriği TOKİ 2018'de teslim edilecek!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Sivas'ın Divriği ilçesi'ne yaptlan 610 konutluk TOKİ inşaatı çalışmaları sürüyor. Sivas'ın Divriği ilçesinde geçtiğimiz yıl yapımına başlanan TOKİ konutlarında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 610 konutun, biri caminin ve bir ticaret merkezinin yer aldığı TOKİ konutlarının 2018 yılının yaz aylarında teslim edilmesi planlanıyor. 

Çalışmalar hakkında bilgi veren şantiye şefi Fırat Toğaçar çalışmalara Ocak ayında başladıklarını belirterek, "Allah izin verirse gelecek yılın yaz ayın,da teslim etmeyi planlıyoruz" dedi. İnşatta 130 kişinin çalıştığını kaydeden Toğaçar "Burası 610 konut. Bunun yanında bir cami ve bir ticaret merkezimiz var. Şu an 130 kişi çalışmakta. Bu bir ay sonra 200 kişiye 2 ay sonra da 500 kişiye çıkarmaya niyetimiz var. Biz burada işimizi hızlı ve en güzel şekilde yapmaya gayret ediyoruz. Şu an 3 bloğumuz tamamlandı ve diğer 4 bloğumuza geçmek üzereyiz. Ardından ince işe başlayacağız ve elimizden geldiği kadar düzgün Divriği'ye yakılır bir imalat yapmayı hedefliyoruz, Divriği'nin konut sorununu çözecek projeyi 2018 yılının yaz aylarında teslim etmeye niyetliyiz. Eylül-Ekim ayında insanlar oturmaya başlayacaklar."

Hüsne Akkaya / Memleket Sivas Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181