Sivas TOKİ başvuruları nereye yapılıyor?
Türkiye'nin birçok yerinde konut üreten TOKİ tarafından hayata geçirilen Sivas TOKİ başvuruları nereye yapılıyor sorusunun detaylarını sizler için araştırdık. 

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen TOKİ Sivas konut satışı yaparken her proje için ayrı ayrı belirttiği tarihlerde başvuru topluyor. Uygun fiyatlı ürettiği konutlar ile dikkat çeken TOKİ halihazırda devam eden projelerin yanı sıra yeni başlayacağı projelerin de ihalelerini yapmaya devam ediyor.

Sivas TOKİ başvuruları nereye yapılıyor sorusunun detayları şu şekilde;
TOKİ tarafından satışa sunulan bu konutların satışları bulundukları ildeki T.C Ziraat Bankası ve Türkiye Halk Bankası aracılığı ile gerçekleştiriliyor. Satışların devam ettiği konutlar ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile konut alıcılarına sunuluyor. Her bir ilde bulunan konutların satışa sunulduğu tarihler değişiklik TOKİ'nin resmi sitesinde yayınlanıyor.

İşte Sivas TOKİ satışları Ocak 2019 listesi ve Sivas TOKİ başvuru yerleri şu şekilde;

762 Konutluk Sivas Merkez Yenimahalle Konut Projesi kapsamında inşa edilen Sivas Yenimahalle TOKİ Evleri satışları 05 Aralık 2018 - 29 Mart 2019 tarihleri arasında yapılacak. 3+1 planında inşa edilen konutların satışa sunulduğu proje kapsamında yer alan konutların satışları T. Halk Bankası AŞ. Sivas şubesinde yapılacak.
Sivas Yenimahalle TOKİ Evleri fiyatları için tıklayınız.

762 Konutluk Sivas Merkez Yenimahalle Konut Projesi kapsamında inşa edilen TOKİ Sivas Yenimahalle satışları 20 Aralık 2018 - 29 Mart 2019 tarihleri arasında yapılacak. 2+1 planında 43 engelli konutunun satışa sunulacağı projenin satış işlemleri T. Halk Bankası AŞ. Sivas şubesi tarafından yapılacak. Sivas Yenimahalle TOKİ engelli konutları yalnızca en az %40 engelli raporu bulunan kişilere satılacak.
Sivas Yenimahalle TOKİ engelli konutları fiyatları için tıklayınız.​

Sivas TOKİ başvuruları nereye yapılıyor sorusunun detaylarını sizler için derledik. TOKİ Sivas başvuru yerleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181