Sivas Yenimahalle TOKİ kura tarihi!
429 daire konutun kuralı olarak satışa çıkarılacağı Sivas Yenimahalle TOKİ kura tarihi ne zaman sorusunun yanıtı belli oldu.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Sivas Yenimahalle TOKİ kura tarihi 12 Haziran 2018 olarak belirlendi. 23 Mayıs 2018 - 01 Haziran 2018 tarihleri arasında başvurularının alınacağı TOKİ projesinde kura çekilişinin nerede yapılacağı henüz netlik kazanmadı. Sivas Merkez Yenimahalle Konut projesi kapsamında hayata geçirilen projede 213 adet 2+1 planında alt gelir grubu konut ve 216 adet 3+1 planında orta gelir grubu konut yer alıyor.

Alt gelir grubu için kura sırasında 2+1 konut için 100 adet yedek hak sahibi belirlenecektir. Ayrıca satışa sunulan konut sayısından daha az başvuru olması durumunda kura çekilişi yapılmayacaktır.

Sivas Yenimahalle TOKİ kura tarihi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Sivas Yenimahalle TOKİ sözleşme imzalama tarihi için tıklayınız.

​Sivas Yenimahalle TOKİ fiyat için tıklayınız.

​Sivas Yenimahalle TOKİ teslim tarihi için tıklayınız.

​Sivas Yenimahalle TOKİ alt gelir satış duyurusu için tıklayınız.

​​Sivas Yenimahalle TOKİ orta gelir satış duyurusu için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181