Sivas Yenimahalle TOKİ kuraları 30 Mayıs 2019'da çekilecek!
Dar ve orta gelir grubuna yönelik inşa edilecek olan Sivas Yenimahalle Toki kuraları 30 Mayıs 2019 tarihinde çekilecek.

Sivas Yenimahalle Toki kuraları detayları şu şekilde;
Sivas Merkez Yenimahalle Projesi kapsamında inşa edilen sivas yenimahalle toki kura sonuçları 2019 listesini belirleyecek olan kura töreni 30 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştirilecek. Sivas Yenimahalle Toki çekiliş sonuçları neticesinde brüt 99 metrekare büyüklükte 2+1 nitelikli 374 adet ve brüt 119 metrekare büyüklükte 3+1 nitelikli 105 adet konutun hak sahipleri belli olacak.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Sivas Yenimahalle Toki evleri başvuruları 06 Mart -19 Nisan 2019 tarihleri arasında T.Halk Bankası A.Ş.’nin Sivas İlindeki Şubeleri aracılığı ile kabul edildi. Toki 50 bin konut Sivas kapsamında yer alacak proje az katlı olarak inşa edilecek.

Sivas Yenimahalle Toki satış duyurusu için tıklayınız.

Sivas Yenimahalle Toki evleri kura tarihi detaylarını sizler için derledik. sivas yenimahalle toki kura çekilişi ne zaman 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dursun bayram 5 yıl önce

Avatar
Dursun bayram 5 yıl önce

Avatar
Dursun bayram 5 yıl önce

Avatar
Dursun bayram 5 yıl önce

banner182

banner181