TOKİ Sivas Yenimahalle'de kalan 27 konutun satışları devam ediyor!
Sivas Merkez Yenimahalle Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edilen Toki Sivas Yenimahalle projesinde kalan 27 konutun kurasız satışları devam ediyor.

3+1 planında tasarlanan 46 konuttan kalan 27 konutun satışlarının devam ettiği Toki Sivas Yenimahalle satışları 16 Temmuz 2019 - 30 Eylül 2019 tarihleri arasında yapılacak. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Sivas Yenimahalle Toki satışları T. Halk Bankası AŞ. Tüm Şubeler tarafından yürütülecek.

Toki tarafından yapılan açıklama şu şekilde; “Konut satın almak için başvuruda bulunan kişilerin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları üzerine tapuda kayıtlı bağımsız bir konutun bulunmaması, daha önce Toplu Konut İdaresince satılmış bir gayrimenkule sahip olmamış ve daha önce Toplu Konut İdaresinden kredi almamış olmaları” şartları kaldırılmıştır.

Toki Sivas Yenimahalle satış duyurusu için tıklayınız.
Sivas Yenimahalle Toki evleri fiyatları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181