Soğanlı kentsel dönüşüm projesinin temeli atılıyor!
Osmangazi Belediyesi'nin himayesinde Soğanlı mahallesinde yapımına başlanan Soğanlı kentsel dönüşüm projesinde büyük bir heyecan yaşanıyor. 
Kentsel dönüşüm alanında yürüttüğü planlı çalışmalar sonucunda edindiği bilgi birikimi ve tecrübe ile gerçekleştireceği Soğanlı kentsel dönüşüm projesini hayata geçirmeye hazırlanan Osmangazi Belediyesi projenin birinci etabının temelini yarın atacak.

Soğanlı Mahallesi’nde toplam 42 hektar alanda hayata geçireceği Soğanlı kentsel dönüşüm projesinin birinci etabının temeli 13 Ekim 2015 Salı günü Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun da katılacağı törenle atılacak. 

Çelebi Mehmet Bulvarı ile 1. Nilüfer Caddesi arasında kalan bölgeye 196 konut ve 26 işyeri inşa edilecek. Zemin+5 kat inşa edilecek binalarda 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere daireler yer alacak. Binaların alt katları kapalı otopark olarak inşa edilecek. LPG'li araçlar için de ayrıca açık otoparklar olacak.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Türkiye’ye örnek bir kentsel dönüşüm gerçekleştirmek istediklerini ifade ederek, “Hedefimiz modern, kaliteli ve yaşanabilir bir kentsel dönüşüm yapmak. Konutlarıyla, sosyal donatı ve yeşil alanlarıyla örnek bir proje ortaya koymak. Büyük bir titizlikle yürüttüğümüz projemizin temelini atacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Temel atımının ardından çalışmalarımızı hızlandıracağız ve Osmangazi ve Bursa’nın değil Türkiye’nin dönüşümüne öncülük edecek bir projeyi ortaya koyacağız” dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181