"Konuta yatırımın tam zamanı"
Sur Yapı'nın Nilüfer'de yapımına başladığı MARKA Rezidans ve Alışveriş Merkezi'nin satışlarının devam ettiğini dile getiren Altan Elmas, Uludağ manzaralı 3 bloktan oluşan MARKA'da Kasım 2014'ten bu yana rezidansların yarısının satıldığını kaydetti. Talepten son derece memnun olduklarını belirten Elmas,"Bursa'da çok büyük bir projeye imza atıyoruz, bu projemiz içerisinde şehrin bir numarası olacak 75 bin metrekare kiralanabilir alana sahip büyük bir alışveriş merkezi ile 316 lüks rezidans daireden oluşuyor. Gerek alışveriş merkezine gelen ulusal ve uluslararası markaların yüksek kiralama talepleri gerekse başarılı konut satışları Bursa'ya olan inancımızı pekiştirdi ve ne kadar doğru bir yatırım kararı verdiğimiz gösterdi" diye konuştu.

Çekim Merkezi Olacak
Bursa işadamlarının ve yatırımcıların Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi'nin bir çekim merkezi haline geleceğini çok kısa sürede gördüklerini anlatan Elmas,"Bursa'nın yanı sıra İstanbul, Bilecik, Balıkesir, Eskişehir gibi Marmara bölgesi ağırlıklı illerde konut satışı gerçekleşti. Projede bulunan rezidans dairelerimizi ailelerin konforunu düşünerek ferah iç mekanları geniş balkonları ve Uludağ manzaralı olarak tasarladık"dedi.

Olay 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181