Marka AVM'de kiralamalar devam ediyor!
Sur Yapı'nın Bursa'da yapımı devam eden ve karma bir proje olan Marka Rezidans ve AVM'de mağaza kiralamaları devam ediyor. 650 milyon dolarlık yatırımla Bursa'nın yeni konut ve alışveriş merkezi olacak olan Marka Rezidans ve AVM'de 50 milyon dolarlık ek yatırım ile mağaza sayısı 220 den 250 ye, rezidans sayısı ise 316 dan 373 e çıkarıldı.

Sur Yapı Marka Rezidans ve AVM'de 75 bin metrkekarelik alanda yer alan 250 mağazanın açılışının 2017'nin yaz aylarında gerçekleşmesi planlanıyor.

Uludağ manzarası 
Marka'nın dairelerinde sizi bekliyor!
21, 18 ve 14 katlı rezidans ve home ofis bloğunun bulunduğu Sur Yapı Marka Rezidans ve AVM'de daireler
Uludağ manzarası ile konut alıcılarına Bursa'da yaşamanın keyfini sunuyor. Projede 2+1 145 m² ve 3+1 190 m²’den oluşan iki farklı örnek daire lüks ve konforlu bir eve sahip olmak isteyen herkesi bekliyor.

Tuğba Gülten / EmlakSayfası.com.tr



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181