Sur Yapı Marka Rezidans nerede?
650 milyon TL yatırım büyüklüğüne ulaşan Sur Yapı Marka Rezidans nerede sorusunun detaylarını sizler için araştırdık.

Sur Yapı Marka Rezidans nerede sorusunun detayları şu şekilde; 27 ve 22 katlı iki kulesi ve 14 katlı bir home ofis bloğunun yer aldığı Sur Yapı Marka Rezidans lokasyon olarak Bursa Nilüfer'de yer alıyor.

Sur Yapı Marka Rezidans harita görseli;


Uludağ manzarasına sahip olan projede 373 lüks rezidans dairesi, home ofisleri ve alışveriş merkezinde bulunan 250 mağazası bulunuyor. Sur Yapı Marka Rezidans projesinde açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, hamam, buhar odası yer alıyor.

1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1, dubleks ve loft çözümleriyle 316 eşsiz rezidans daire seçeneklerinin yer aldığı Sur Yapı Marka Rezidans projesinde sosyal tesisleri, dağ manzarası, içerisinde sevilen ve seçkin ulusal ve uluslararası markalarının yer aldığı alışveriş merkezi bulunuyor.

Sur Yapı Marka Rezidans nerede sorusunun detaylarını sizler için araştırdık. Sur Yapı Marka Rezidans ulaşım ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181