Sur Yapı Marka teslim tarihi!
27 ve 22 katlı iki kulesi ve 14 katlı bir home ofis bloğu bulunan Sur Yapı Marka Rezidans ve AVM projesinde teslim tarihi Ağustos 2017 olarak gerçekleşmesi bekleniyor. Toplamda 373 dairenin bulunduğu Sur Yapı Marka projesi sosyal donatı alanları, modern mimarisi ve ulaşım akslarına olan yakınlığı ile konut alıcılarına yeni bir yaşam vaat ediyor.

Sur Yapı Marka Rezidans, 63 metrekare ile 293 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 dairelerin yer aldığı 21, 18 ve 14 katlı üç kuleden oluşuyor. Yeni lansman dönemiyle birlikte özel indirim fırsatları sunan Sur Yapı'da, %10 lansman indiriminin yanı sıra peşin alımlarda %10 ekstra indirim imkanı da yer alıyor.

Tuğba Gülten/EmlakSayfasi.com.tr



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kubilay demir 8 yıl önce

metrekare fiyatları biraz yüksek geldi bana ama yine de güzel evler

Avatar
suna akıncı 8 yıl önce

hangi markalar gelecek acaba merakla bekliyorum.umarım iyiler gelir

Avatar
buket öztürk 8 yıl önce

koruparkı zorlayacak bir avm olacak gbi duruyor,yeri çok güzel

Avatar
pınardurukan 8 yıl önce

kim ne derse ne desin gezmediğm satış ofisi kalmadı ev alırken eğer ev almamıs olsaydım buradan almak isterdim, en azından yeri değerli her zaman

banner182

banner181