2019 tapu harcı ödeme!
Birçok kişinin merak ettiği 2019 tapu harcı ödeme detaylarını sizler için araştırdık.

Gayrimenkul alım-satım işlemi sırasında tapu hizmeti karşılığında ödenen bedel olan tapu harcı sorgulama ve 2019 tapu harcı ödeme işlemleri kolaylıkla internet üzerinden hallediliyor. Dilerseniz öncelikle tapu harcı sorgulama 2019 detaylarına açıklık getirelim.

Tapu harcı sorgulama işlemi tapu dairesinden yapılabildiği gibi tapu dairesini gitmeden de internet üzerinden online olarak gerçekleştiriliyor. E devlet sistemine girilditen sonra Tapu Müdürlüğünden verilen 12 veya 13 haneli "E-Tahsilat Seri Numarası"nı girerek tapu harç sorgulama işlemi yapılabiliyor. Ayrıca bu şekilde tapu harcı ödeme işlemi de gerçekleştirilebiliyor.

Tapu harcı ödeme 2019 işlemi ise tapu dairelerin yapılabileceği gibi kredi kartı ile Gelir İdaresi Başkanlığı resmi sitesinden tapu harcı ödemeleri menüsünden yapılabiliyor. Diğer tapu harcı ödeme yerleri şu şekilde;
- Maliye Bakanlığı tarafından yetki verilen banka şubeleri,
- ATM’ler
- Görüntülü İşlem Merkezlerinden tahakkuk, tahsil ve kontrolü elektronik ortamda gerçekleştirilebiliyor. 

2019 tapu harcı ödeme detaylarını sizler için derledik. Tapu harcı ödeme nasıl yapılır ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Tapu harcı ödeme GİB için tıklayınız.
Tapu harcı ödeme e devlet için tıklayınız.
Kredi kartı ile tapu harcı ödeme için tıklayınız.

Tapu devri için ne gerekli sorusunun cevabı için tıklayınız.
Tapu harcını alıcı mı satıcı mı öder sorusunun cevabı için tıklayınız.
Tapu devri ne kadar tutar sorunun cevabı için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181