GİB tapu harcı ödeme!
GİB tapu harcı ödeme detaylarını sizler için araştırdık. Online tapu harcı ödeme işlemi Gelir İdaresi Başkanlığı resmi sitesinden tapu harcı ödemeleri menüsünden gerçekleştiriliyor.

Tapu masrafı kredi kartı ile ödeme işlemi Maliye Bakanlığı tarafından yetki verilen banka şubeleri, ATM’ler ve Görüntülü İşlem Merkezlerinden tahakkuk, tahsil ve kontrolü elektronik ortamda gerçekleştirilebiliyor. 

GİB tapu harcı ödeme detayları şu şekildeİ GİB'in İnternet Vergi Dairesi Hizmetleri sayfasından Borç Ödeme İşlemleri sayfasına girerek tapudan verilen referans numarası ile giriş yapılıyor. Tapu harcı ödeme internet vergisi dairesi sitesinden açılan bölümden kart bilgisi girerek veya kart bilgilerinizi girmeden GarantiPay ile kolaylıkla hallediliyor.

Tapu harcı alım-satım işlemi sırasında tapu hizmeti karşılığında ödenen bedele deniyor. Taşınmaz satışlarında ödemekle yükümlü olunan tapu harcı, taşınmazın emlak vergisinden az olmayacak şekilde satış değeri ve iktisap bedeli üzerinden hesaplanarak bulunur. 

GİB tapu harcı ödeme için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181