Kiraz tapu randevu alma! Tapu randevu sistemi
Kiraz tapu randevu alma işlemleri internet ortamında yapılmaktadır. Konut, arsa, arazi ve dükkan gibi taşınmaz mülklerin tapu müdürlüklerindeki işlemleri için tapu müdürlüğünden randevu almak gerekmektedir. 

Kiraz'da bulunan taşınmaz gayrimenkul işlemleri için Kiraz tapu müdürlüğü randevu sistemi üzerinden kayıt oluşturarak işlem yapılıyor. Randevu almadan işlem yaptırmak isteyenlerin işlem talepleri kabul görmemektedir. 

Kiraz tapu randevu alma işlemi için; https://randevu.tkgm.gov.tr/tr/Appointment/Agreement adresine tıklayabilirsiniz.

Tapu randevu sistemi ile giriş yaptıktan sonra bu sayfadan itibaren adım adım yapacağınız işlemlerle randevu sistemimizi kullanarak belirli bir gün ve saat aralığında başvuru yapmak için randevu alabilirsiniz. Aynı zamanda almış olduğunuz randevuları sorgulayabilir, güncelleyebilir ya da iptal edebilirsiniz.

Kiraz Tapu Müdürlüğü İletişim
Telefon: (232) 280 17 69
Faks: (232) 572 30 83
Adres: İstiklal Mahallesi Sabit Arlı Caddesi Hükümet Konağı No: 53 Kiraz/İZMİR
Şehir: İzmir
Bölge Müdürlüğü: İzmir Tapu ve Kadastro III. Bölge Müdürlüğü
Email: [email protected]

Kiraz tapu randevu alma ilgili gelişmeler ve haberler için sayfamızı takip edebilirsiniz.

Merve Kurt / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181