Tapu başvuru iptal!
Tapu başvuru iptal ile ilgili detaylarını sizler için araştırdık. Taşınmazların online olarak takip edilebildiği ve yönetilebildiği bir sistem olan web tapu üzerinden tapu ile ilgili işlemler kolaylıkla yapılabiliyor.

Tapu başvuru iptal ile ilgili detaylar şu şekilde; Tapğu ve Kadastro Müdürlüğü'ne ait e randevu sistemi üzerinden tapu randevu iptal işlemi kolaylıkla yapılabiliyor. Ayrıca sistem üzerinden yeni randevu alınabildiği gibi randevu sorgulaması da yapılabiliyor.

Tapu online randevu iptali ve başvuru iptali için tıklayınız.

Sadece taşınmazı olan kişilerin değil herkesin kullanabildiği web tapu sistemi ile tapu müdürlüğüne gidilmeden online olarak internet ortamında başvuru yapılabiliyor. Bunun yanı sıra sistemin sunduğu bir diğer kolaylık ise gerekli belgeleri internet üzerinden Tapu Müdürlüğüne gönderebilmek oluyor. Bu şekilde birçok işlem tapuya gitmeden hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştiriliyor. Tapu başvuru aşamaları izlendiği taktirde başvurular kolaylıkla gerçekleştirilir.

Tapu başvuru iptal ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.
Tapu işlemleri için gerekli belgeler 2018 için tıklayınız

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181