Tapu harcı indirimi bu gün sona eriyor!
Konut alımında büyük imkan sunan tapu harcı indirimi bu gün sona eriyor.

Tapu harcı indirimi ne zaman bitiyor ?
Tapu harcı indirimi son tarih detayları şu şekilde; Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın vergi denetim kurulu toplantısı sonrası açıkladığı yeni vergi indirim paketi ile birlikte tapu harcı indirimi uzatılmıştı. Tapu harçlarının yüzde 4'den 3'e indirilen tapu harcı indirimi son gün olan bu gün itibariyle sona eriyor.

Alıcı ve satıcı tarafından ayrı ayrı ödenen tapu harcı ödemesini taraflar arasında anlaşma yaptığı taktirde herhangi biri tarafından da ödenebiliyor. Tapu harcı sorgulama işlemi internet üzerinden online olarak yapılabiliyor. Tapu dairesine girmeden halledilebilen bu işlem ile tapu harcı sorgulama kapsamında büyük kolaylık sağlıyor.

Tapu harcı indirimi detaylarını sizler için derledik. tapu harcı indirimi ne zaman son ve konut satışında tapu harcı indirimi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Tapu harcı indirimi uzatma kararı verilirse tüm detaylar 'emlaksayfası.com.tr'de yer alacak.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181