Tapu harcı indirimi uzatılacak mı?
Birçok kişinin merak ettiği tapu harcı indirimi uzatılacak mı sorusunun detaylarını sizler için araştırdık.

Tapu harcı indirimi uzatılacak mı ?
İmar barışı süresinin uzatılmasının ardından gözler tapu harcı indirimi 2019 yılında da devam edecek mi sorusuna çevrildi. Tapu harcı indirimi devam edecek mi sorusu ile ilgili henüz resmi kuruluşlardan net bir bilgi gelmemesine karşın vatandaş sürenin uzatılması yönünde taleplerini dile getiriyor.

Harçları yüzde 4'den 3'e indirilen tapu harcı indirimi Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın vergi denetim kurulu toplantısı sonrası açıkladığı yeni vergi indirim paketi ile birlikte uzatılmıştı. Tapu harcı indirimi son gün gelip çattı. Uzatma kararı verilmemesi durumunda tapu harcı indirimi bu gün itibariyle sona erecek. 

Tapu harcı indirimi uzatılacak mı detaylarını sizler için derledik. tapu harcı indirimi ne zaman son ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Tapu harcı indirimi uzatıldı mı kararında net bir bilgi verilirse tüm detaylar 'emlaksayfası.com.tr'de yer alacak.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181