Tapu harcı kredi kartı ile nasıl ödenir?
Tapu harcı kredi kartı ile nasıl ödenir sorusunun detaylarını sizler için araştırdık. Tapu harcı alım-satım işlemi sırasında tapu hizmeti karşılığında ödenen bedele deniyor.

Taşınmaz alın satım işlemleri sırasında ödenmesi gereken masrafların arasında tapu harcı da yer alıyor. Tapu harcı ödeme işlemi internet üzerinden online olarak kredi kartı ile yapılabiliyor. Tapu harcı kredi kartı ile ödeme işlemi Gelir İdaresi Başkanlığı resmi sitesinden tapu harcı ödemeleri menüsünden gerçekleştiriliyor.

Tapu harcı kredi kartı ile nasıl ödenir?
GİB'in İnternet Vergi Dairesi Hizmetleri sayfasından Borç Ödeme İşlemleri sayfasına girerek tapudan verilen referans numarası ile giriş yapılıyor. Açılan tapu harcı ödeme işlemi kart bilgisi girerek veya kart bilgilerinizi girmeden GarantiPay ile kolaylıkla hallediliyor.

Ayrıca tapu masrafı kredi kartı ile ödeme işlemi Maliye Bakanlığı tarafından yetki verilen banka şubeleri, ATM’ler ve Görüntülü İşlem Merkezlerinden tahakkuk, tahsil ve kontrolü elektronik ortamda gerçekleştirilebiliyor. 

Kredi kartı ile tapu harcı ödeme için tıklayınız.

Tapu harcı kredi kartı ile nasıl ödenir sorusunun cevabını haberimizde yer alıyor. Tapu harcı kredi kartı ile ödenir mi sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181