Tapu harcı ödemesi nereye yatırılır?
Tapu harcı ödemesi nereye yatırılır sorusunun detaylı cevabını sizler için araştırdık. Tapu harcı gayrimenkul alım-satım işlemi sırasında tapu hizmeti karşılığında ödenen bedele deniyor.

Taşınmaz alın satım işlemleri sırasında ödenmesi gereken masrafların arasında tapu harcı da yer alıyor. Tapu masrafları arasında tapu harcı haricinde tapu dner sermaye harcı da yer alıyor. Tapu döner sermaye sorgulama için tıklayınız.

Tapu harcı ödemesi nereye yatırılır sorusunun cevabı şu şekilde; Tapu dairesinde yapılan alım satım işlemleri için ödenmesi gereken tapu harcı ödemeleri kredi kartı ile tapu dairesinde de yapılabiliyor.

Ayrıca tapu harcı ödeme işlemi internet üzerinden online olarak kredi kartı ile yapılabiliyor. Kredi kartı ile tapu harcı ödeme işlemi Gelir İdaresi Başkanlığı resmi sitesinden tapu harcı ödemeleri menüsünden gerçekleştiriliyor. Diğer tapı harcı ödeme yerleri şu şekilde; Maliye Bakanlığı tarafından yetki verilen banka şubeleri, ATM’ler ve Görüntülü İşlem Merkezlerinden tahakkuk, tahsil ve kontrolü elektronik ortamda gerçekleştirilebiliyor. 

Tapu harcı ödemesi nereye yatırılır sorusunun cevabını sizler için derledik. Tapu harcı yatırılan bankalar 2018 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Tapu harcı ödeme GİB için tıklayınız.
Tapu harcı ödeme e devlet için tıklayınız.
Kredi kartı ile tapu harcı ödeme için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181