Tapu masrafı binde kaç?
Birçok kişinin merak ettiği tapu masrafı binde kaç sorusunun detaylarını sizler için derledik.

Tapu harcı ödemeleri tapu devir işlemlerinde ödenmesi gereken masraflar arasında karşımıza çıkıyor. Taraflar arasında tek tarafın ödemesi yönünde bir anlaşma yapılmadığı taktirde hem alıcı hemde satıcı tarafından ayrı ayrı ödenen tapu harcı için indirim uygulandı. 

Tapu masrafı binde kaç sorusunun detayları şu şekilde;
31 Aralık 2019 tarihine kadar geçerli olan indirim ile tapu harcı binde 15 olarak belirlendi. Bu tarihten sonra tapu harcı tekrar binde 20 oranına yükselecek. 31 Aralık tarihine kadar yapılan alım satım işlemlerinde alıcı ve satıcı tarafından ayrı ayrı tapu harcı yüzde 1,5 oranında ödenecek.

Tapu masrafı binde kaç sorusunun detaylarını sizler için derledik. Tapu harcı binde kaç 2019 ve 2019 tapu masrafı binde kaç ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Tapu devri için ne gerekli sorusunun cevabı için tıklayınız.
Tapu harcını alıcı mı satıcı mı öder sorusunun cevabı için tıklayınız.
Tapu devri ne kadar tutar sorunun cevabı için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181