Tekirdağ Süleymanpaşa'da metruk yapı yıkımları devam ediyor!

Süleymanpaşa Belediyesi tehlike yaratan metruk binaların yıkımına ilçe genelinde devam ediyor.

Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, merkez ve kırsal mahallelerde bulunan metruk, yıkılmaya yüz tutmuş, çevre ve insan sağlığı için risk taşıyan binalar ile terk edilmiş ve uyuşturucu madde satışı, fuhuş gibi uygunsuz amaçlarla kullanılan binalar, belirli bir takvim uyarınca tek tek yıkılarak temizleniyor.

2020’DE 193 METRUK BİNA YIKILDI

Fen İşleri Müdürlüğü yıkım ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında, 2020 yılı Ocak ayından bu yana merkez ve kırsal mahallelerde toplam 193 metruk binanın yıkıldığı belirtildi. Vatandaşlardan gelen şikâyetler ve metruk binaların oluşturduğu risk dikkate alınarak yıkımların gerçekleştirildiği, yıkımların ardından alanın temizlenerek sorun yaratacak unsurların kaldırıldığı ifade edilirken, vatandaşlara çevrelerinde risk oluşturan ya da uygunsuz kullanıldığından şüphelendikleri binaları, 0 282 259 529 59 numaralı Süleymanpaşa Belediyesi Çağrı Merkezine ihbarda bulunmaları çağrısında bulunuldu.

Süleymanpaşa Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181