Tekirdağ Süleymanpaşa'da kentsel dönüşüm bilgilendirmesi yapıldı!
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Deprem ve Risk Yönetimi Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından yaptırılan Süleymanpaşa ilçesi Kentsel Dönüşüm Mater Planı ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

ALBAYRAK'TA KATILDI
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı salonunda gerçekleşen ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrakın yanısıra, Genel Sekreter Yardımcıları Prof. Dr. Tamer Dodurka, Zeki Gürcün, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları Gülferah Güral, Berkay Çakır ile daire başkanlarının da hazır bulunduğu toplantıda projeyi yürüten İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Görevlileri Prof. Dr. Mehmet Ocakçı, Prof. Dr. Alper Ünlü ve Yardımcı Fatih Terzi katılanlara projenin son durumu hakkında bilgiler verdiler.

Çerkezköy Haber Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181