Baras Life Tekirdağ!
Baras Yapı tarafından inşa edilen Baras Life Tekirdağ projesi detaylarını sizler için araştırdık.

6 blok olarak tasarlanan Baras Life Tekirdağ projesi detayları belli oldu. Baras Life Konakları Tekirdağ projesinde dairelerin büyüklükleri 130 ila 292 metrekare arasında değişim gösteriyor. 7800 metrekare arsa alanına sahip olan Baras Life Konakları projesinde kapalı spor salonu, sinema ve Play Station odalası, açık ve kapalı yüzme havuzu alanları, oturma ve güneşlenme alanları, sauna, hamam, buhar odası, kapalı çocuk eğlence odası, çok amaçlı eğlence, aktivite ve toplantı odaları, geniş yürüyüş parkurları bulunuyor.

Konumu ile dikkat çeken Baras Life Konakları satılık ev seçenekleri arasında 2+1 , 3+1 , 4+1 konutlar yer alıyor. 120 daireden oluşan Baras Life Konakları Tekirdağ projesinde 5 farklı daire tipi yer alıyor. Baras Life Konakları detaylı daire büyüklükleri şu şekilde; 
2+1'ler brüt 130 ila 160 metrekare
3+1'ler brüt 164 ila 183 metrekare
4+1 dubleksler brüt 292 metrekare

Baras Life Tekirdağ projesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdna takip edebilirsiniz.

Baras Life Konakları fiyat için tıklayınız.
Baras Life Konakları teslim tarihi için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181