TSF Gayrimenkul'den yeni proje; Tepe Suit Çerkezköy
11 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Tepe Suit Çerkezköy TSF Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor.

Oyun parkı, futbol ve basketbol sahası, sıtmalı kapalı yüzme havuzu, fitness ve sauna gibi sosyal alanların bulunduğu Tepe Suit Çerkezköy projesinde ayrıca her daireye bir kapalı otopark ve depo imkanı sunuluyor. 28 adet 3+1 daire, 60 adet 4+1 daire olarak planlanan Tepe Suit Çerkezköy projesinde dairelerin büyüklükleri 150 metrekare ile 202 metrekare arasında değişim gösteriyor.

Tekirdağ Çerkezköy'de konumlandırılan Tepe Suit Çerkezköy projesinin 3+1 daireleri brüt 154 metrekare, net 119 metrekare, 4+1 daireleri brüt 202 metrekare, net 149 metrekare büyüklüğe sahip. 6 blok ve 88 adet konut olarak tasarlanan  Tepe Suit Çerkezköy projesinde 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri planlanıyor.

Tepe Suit Çerkezköy teslim tarihi için tıklayınız.

Tepe Suit Çerkezköy nerede? Lokasyonu için tıklayınız.


Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181