Tekirdağ Çorlu TOKİ 1. etap ihalesi bugün yapılacak!

Uygun fiyatlı konut üretimi yapan Toki imzası taşıyan Tekirdağ Çorlu Toki 1. etap projesinin ihalesi bugün yapılacak.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan Tekirdağ Çorlu Toki 1. etap projesinin ihalesi 2 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'da yapılacak. Tekirdağ Çorlu Toki 1. etap ihalesi e-ihale yöntemi ile gerçekleştirilecek.

570 konuttan oluşacak olan Tekirdağ Çorlu Toki evleri 2021 projesi için çalışmalara ihale gerçekleştirilip sonuçlandıktan sonra başlanacak.

Tekirdağ İli Çorlu İlçesi Muhittin Mahallesi 1. Etap kapsamında inşa edilecek olan Toki Tekirdağ Çorlu Muhittin 2021 projesi 1 adet ticaret merkezi, 1 adet cami, kapsamında altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapılacak. 

Tekirdağ Çorlu Toki 1. etap ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Melek sever 2 yıl önce

Merhaba Tekirdağ Çorlu TOKİ Muhittin mah 50bin yatay mimari 1.etap 570projesi ihalesi oldu ama başladı nezaman ve yerinin tam yerini öğrenmek istiyorum sizin aracınız ile teşekkürler

Avatar
Emre duman 2 yıl önce

İnşata ne zaman başlıyacak

Avatar
Emre duman 2 yıl önce

İnşata ne zaman başlıyacak

banner182

banner181