3 saatte 38 milyon TL’lik satış!
Açık arttırma usulü ile gerçekleştirilen ihalede satılan ticari alanlar çıkış fiyatlarından ortalama %35 değer artışı ile satıldı.

Başakşehir bölgesinde Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından hayata geçirilen lüks konut projesi Bulvar İstanbul’da bulunan ticari alanların açık artırma usulüyle gerçekleştirilen ihalesinde 3 saat gibi kısa bir süre içerisinde 38 milyon TL’lik bir ciro ile büyük bir başarıya imza atıldı. 22 ayda %99 satış başarısına ulaşan ve 2014 yılı ilk altı aylık diliminde Emlakkonut projeleri içinde en yüksek satışı yakalayan Bulvar İstanbul projesi bu süre içinde yatırımcısına yaklaşık %100 kazandırdı. Lokasyonu ile çok değerli bulunan ve hızla gelişen Başakşehir’in en avantajlı konumunda yer alan Bulvar İstanbul’un ticari ünitelerinin yer aldığı Bulvar İstanbul Cadde yatırımcılardan yoğun ilgi gördü.

Ön talep aşamasında yoğun başvurunun gerçekleştirdiği ihalede 78 m² ile 1.395 m²arasında değişen ticari alanlarınsatışı gerçekleştirildi.

İhaleye gösterilen yoğun ilgi sonucunda ticari alanlarda ihale çıkış fiyatları üzerinden ortalama yüzde 35 değer artışı görüldü. Muhammen bedellerin 2 katına varan fiyatlarla satışlar gerçekleştirildi.

Bulvar İstanbul Caddedoğa ile iç içe, peyzaj alanlarıyla çevrili, ortasında dev şelalelerin aktığı, restaurant, cafe, giyim, market, eczane, kuaför, GSM operatörü, büyük mağazacılık gibi pek çok alternatifin yer alacağı Bulvar İstanbul Cadde ile bölgede keyifli alışveriş yaşamın bulvarı olacak.

9 ihtisas hastanesinin ve 3000’in üzerinde yatak kapasitesinin yer aldığı İkitelli Sağlık Kompleksinin tam karşısında, metronun yanında ve bulunduğu cadde üzerinde yer alan başta Bulvar İstanbul projesi olmak üzere diğer konut projeleriyle beraber yaklaşık 4 bin konutta 20 bin kişiye hizmet verecek Bulvar İstanbul Cadde dükkanları, yenişehir olarak nitelendiren Yeni İstanbul’un parlayan yıldızı Başakşehir’de Haziran 2016 itibarıyla hayata geçecek.

Star

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181