Balgat değerini arttırıyor!

Başkent’in en eski semtlerinden Balgat, siyasetten, sivil toplum kuruluşlarına; eğlenceden, iş dünyasına; basın kuruluşlarından, meslek örgütlerine kadar çok sayıda sektöre de ev sahipliği yapıyor.

İş dünyasının buluşma merkezi
Ankara’nın gelişmesi yeni yerleşim yerlerinin ortaya çıkmasını sağlarken, bazı bölgeler ise yıllar içinde değerini artırmaya devam ediyor. Geçmişten günümüze ilgi gören bölgelerden Balgat da farklı sektörlerin bir araya geldiği iş dünyasının buluşma merkezi olarak dikkati çekiyor. Balgat’ın kentin önemli akslarını birleştiren bir köprü görevi gördüğünü ifade eden MFZ Grup ortaklarından Muhanver Gözüm, bu önemli lokasyonda inşa ettikleri iş merkezlerine Plenty Business İş Merkezi’ni de dahil etmenin gururunu yaşadıklarını kaydetti.

Gözüm, şunları söyledi:
“Siyasi partilerin genel merkezleri, sivil toplum kuruluşları, önemli basın kuruluşları ve meslek örgütlerinin vazgeçemediği Balgat, sağlık, gıda ve daha birçok sektörün de bir araya geldiği semtlerden. Böylesine hareketli bir bölge, elbette bünyesindeki ticari alanlara da değer katıyor. Ancak ne yazık ki bölgedeki firmaların önemli kısmı, eski yapılara sıkışmış durumda. Kent değişirken, Balgat’ın halen eski görünümünü koruması beklenemez. Daha modern, daha nitelikli, iş dünyasının daha fazla değerleneceği bir bölgeye imza atmak gerektiğini düşünüyorum. Ankara’nın trafik sorununa çözüm getiren Anadolu Bulvarı bağlantısıyla kolay ulaşım sağlanan konumu ile öne çıkan Plenty Business projemiz, Balgat’ın gelişimine katkı sağlarken, uygun fiyatlarıyla da iş dünyasının ilgisini çekmeyi başardı.”

Milliyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181