Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) turnikeleri Süper Lig'in 2. haftasına yetiştiremeyeceğini belirtmesi üzerine Bursaspor ilk iki maçını Atatürk Stadyumu'nda oynayacak.


Timsah Arena yeni sezonun ilk 2 maçına yetişmiyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan stadyumda son rötuşlar gideriliyor. Şu anda montajı yapılan ses, ışık düzeni, billboard ve skorboardlarla birlikte bu hafta eksiklikler tamamen giderilmiş olacak.


Önümüzdeki günlerde çevre düzenlemeleri ile birlikte stadyum tamamen hazır hale getirilecek. Stadyumda hummalı çalışmalarını sürdüren ekipler, birkaç gün içinde giriş ve çıkış yolları ile bağlantı köprülerinin yapımını tamamlayacak.


AÇILIŞA TURNİKE ENGELİ

Timsah Arena'nın yeni sezona yetiştirilmesi için tüm çalışmalar yapılırken stadyum turnike engeline takıldı. TFF yetkilileri, turnikelerin o zamana kadar yetişmeyeceğini ifade etti. Yeşil-beyazlı takımın ikinci hafta ikinci haftada karşılaşacağı Gaziantepspor ve dördüncü haftada oynayacağı Gençlerbirliği maçı Atatürk Stadyumu'nda oynanacak.


İLK MAÇ ESKİŞEHİRSPOR İLE

Bursaspor, Ligin 6. haftasında karşılaşacağı Eskişehirspor maçını turnikeler yetiştiği takdirde Timsah Arena'da oynayacak. Bursaspor'un Atletico Madrid ile oynamayı planladığı hazırlık maçı da ileri bir tarihe ertelenecek.


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin konuya ilişkin açıklaması için tıklayın


Bursa Hakimiyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181