DAP Yapı Adam Kule'yi tanıttı!
DAP Yapı’nın Kartal Dragos’ta geliştirdiği yeni projesi Adam Kule’nin tanıtımı, DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz’ın katılımıyla, DAP Holding’te yapıldı. Rezidans, home-ofis ve sosyal yaşam alanlarından oluşacak ve bölgenin çehresini değiştirecek Adam Kule, ayrıcalıklı yaşamın tüm ihtiyaçlarını karşılayan ferah ortamı ve fonksiyonel yerleşim planıyla alışkanlıkların ötesinde ayrıcalıklı bir hayat vaat ediyor.

YÜZDE 1 KDV AVANTAJI SUNULUYOR
DAP Yapı’nın özgün forma sahip konsept projeler zincirinin son halkası olan Adam Kule’nin benzersiz mimarisiyle uyumlu iç tasarımı, farklıyı değil, eşsiz olanı arayanlar için kusursuzu sunuyor. 342 üniteden oluşan Adam Kule’de, 254 rezidans daire ve 88 adet home-ofis, avantajlı lansman fiyatlarıyla görücüye çıkıyor.

Yüzde 1 KDV avantajının sunulduğu Adam Kule’de büyüklükleri 46 m² - 144 m² aralığında olan home-ofisler, istenildiğinde birleştirilerek daha büyük metrekarelerde ofislere dönüşebiliyor.

PROJENİN YÜZDE 47'Sİ SATILDI
Bölgenin ihtiyacına yönelik araştırmaların ardından tasarlanan Adam Kule, yerli ve yabancı yatırımcılar tarafından tercih ediliyor. Alman, Danimarkalı, İngiliz, Azeri, Kuveytli ve Dubaili hukuk, bilişim, reklam ve danışmanlık firmalarının ilgi gösterdiği Adam Kule’de satışların yüzde 30’u yabancı yatırımcılar tarafından gerçekleşti.

TEK BAŞINA İKTİDAR DOPİNG OLACAK
DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz 1 Kasım seçimlerinden tek başına iktidarının çıkmasıyla birlikte inşaat sektörünün hareketleneceğini duyurduğu konuşmasında DAP Yapı'nın yeni projesine ilişkin açıklama yaptı ve şunları söyledi: “Adam Kule uzun zamandır çalıştığımız bir projeydi. Bugüne kadar yaptığımız en orijinal tasarımlı bina olacak. Henüz tanıtımı yapılmadan ön talep döneminde yoğun bir ilgi ile karşılaştık ve projenin yüzde 47’sini sattık. Adam Kule, giriş katı ile beraber 8 katı home office, diğer 19 katı residence dairelerden oluşacak ve bölgenin en güzel yerleşim yerlerinden Dragos’ta inşa edilecek. Tüketiciye gösterdiğimiz özenin bir simgesi olarak geliştirdiğimiz son projemizi ‘insan’a ithaf ediyoruz”

BEDAVA OFİS SİSTEMİ
DAP Yapı hizmeti ve ayrıcalığı olan Bedava Ofis Sistemi, Adam Kule projesinde de uygulanıyor. İşletme sahiplerine lobi, asistan odası, toplantı odası gibi alanlar ile bu alanları daha işlevsel hale getirecek asistan, sekreter, temizlik, servis elemanı gibi her türlü personel hizmeti sunuluyor. İhtiyaç duyulabilecek her türlü hizmetin, VIP kalitesinde sunulduğu Adam Kule’deki home ofis’lerin seçkin sakinleri için A Plus asistan hizmetleri de yer alıyor.

DAP Yapı, asistan hizmetleriyle; sekreter ve yardımcı personel ihtiyaçlarını tamamen ortadan kaldırarak 7/24 özel asistan, back office ve concierge hizmetlerini tam anlamıyla A Plus kalitesinde tek bir alanda karşılıyor. DAP Yapı, ‘Bedava Ofis Sistemi’ ile binlerce metrekarelik alanı maliyetli bir yatırımla satın almak yerine katkı payı ödenerek ihtiyaç duyulduğu zaman kullanılmasını sağlıyor.

İNSANDAN İLHAM ALDI
Sadece benzersiz mimarisiyle değil, üstün özellikleri ve sunduğu ayrıcalıklarla da ses getirecek Adam Kule, 5 yıldızlı konforu, açık yüzme havuzu, SPA ve fitness merkezi de yer alıyor. Kafe, yürüyüş parkuru ve özgün peyzaj alanı ile ayrıcalıklı bir yaşam vadeden Adam Kule, restoran, resepsiyon hizmetleri, asistan hizmetleri, limuzin ve araç kiralama servisi, özel organizasyon ve randevu sistemi, çok amaçlı kullanıma uygun toplantı salonları, açık ve kapalı otoparklar, fiber optik kablolu iletişim ağı, consierge hizmeti, teknik servis, merkezi pay ölçer, ısıtma-soğutma sistemi, elektronik kontrol sistemi ve 7/24 güvenlik ile farklı bir dünyanın kapılarını aralıyor. DAP Yapı kalitesiyle hayata geçirilen Adam Kule, opsiyonel mimari ayrıcalığıyla kullanıcıların kendi zevkine ve stiline göre de tasarlanabiliyor.

ŞEHRİN KALBİNDE BENZERSİZ BİR REZİDANS YAŞAMI
Adam Kule’de ayrıcalıklı bir yaşama sahip olacaklar, alışverişten eğlenceye, sağlıktan spora İstanbul’un en seçkin merkezlerinden Kadıköy ve Bağdat Caddesi’ne çok yakın bir konumda bulunuyor. Anadolu Yakası’nın en gözde yerlerinden olan Dragos’ta konumlanan Adam Kule, yaşamın tüm alanlarına temas edebilen bir noktada yer alıyor.

Dragos’ta projelendirilen Adam Kule, iş ve özel yaşamda mega kentin her türlü imkanından fazlasıyla yararlanılmasını sağlıyor. Marina, metro, hızlı tren, kara, hava, deniz ve raylı ulaşım hatlarına yakınlığıyla ulaşım kolaylığı sunuyor. Maltepe, Kadıköy ve Bağdat Caddesi’nin hemen yanında bulunan Adam Kule’den, TEM Bağlantı Yolu, Sahil Yolu, E-5 Karayolu, Yüksek İstinaf Mahkemesi, Kartal Adliyesi, Maltepe Sahil Dolgu Alanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı gibi merkezi alanlara kolayca ulaşılıyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181