“EvOfisEv” konsepti ile Nurol Tower Mecidiyeköy'de!
Günlük hayattaki tüm ihtiyaçlarınızı karşılamak için tasarlanan Nurol Tower; çarşı, dükkan, restoran ve kafeleri ile hayatınızı kolaylaştırıyor. Nurol Tower’daki Concierge Hizmetleri, sizin için her şeyi düşünüyor, istek ve ihtiyaçlarınıza tek bir telefonunuzla çözüm üretiyor. Seyahat danışmanlığı hizmetlerinizden, günlük alışverişlerinizin teslimatının evinize ya da ofisinize kadar yapılmasına, en özel davetlerinizin eksiksiz organizasyonun gerçekleştirilmesine kadar bütün ihtiyaçlarınıza yanıt veriyor. Nurol Tower’da bina dışına çıkmadan, ihtiyaçlarınızı zahmetsizce karşılayabilme imkanı sizleri bekliyor.

73 ila 193 metrekare arasında değişen, 4 metre tavan yüksekliğine sahip 270 bağımsız bölümün bulunduğu Nurol Tower’ın 149 metre yükseklikteki çatı katındaki Sky Lounge’ı; bir tarafta şehrin tarihi ve kültürel yanını yansıtan eski İstanbul’u ve Marmara Denizi’ni, diğer tarafta ise boğaz manzarasını, eşsiz bir İstanbul panoraması ile sunuyor. Nurol Tower’ın gece ve gündüz farklı bir atmosfer sunan 360 derecelik bir İstanbul manzarasına sahip Sky Lounge bölümünde özel günler için davet ve kutlamalar gerçekleştirilebiliyor.

Yeni Adalet Sarayı’nın karşısında Çağlayan Meydanı’na komşu olan Nurol Tower, yol avantajıyla da ön plana çıkıyor. E5 cepheli konumu, çevreyolu ve boğaz köprüsü bağlantılarına hemen ulaşılabilirliği, metro ve metrobüs durağına yakınlığı, ulaşımda önemli bir kolaylık sağlıyor. 

NUROL Tower Proje Künyesi

Proje Adı: Nurol Tower

Lokasyon: Mecidiyeköy

Toplam inşaat alanı: 74.878 m2

Yatırım bedeli: 165 milyon dolar

Konut + Ofis sayısı: 270 adet ev ofis, 50 ofis ve çarşı katında 15 dükkan ve mağaza olmak üzere 321 bağımsız bölüm

Ortalama metrekare birim fiyatı: 5000 dolar ile 7.500 dolar arası

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181