Gümüş Optimus İzmir Çınarlı'da yükseliyor!
1986'da girdiği inşaat sektöründe İzmir'de bugüne kadar 2 binin üzerinde konut üreten Gümüş inşaat, Çınarlıdaki 'Gümüş Optimus' projesinde çağdaş ofisler sunuyor. Evka 3 Profesörler Sitesi'ndeki İncipark Evleri ve Yeşilova Kemal Bey Sitesi gibi pek çok projeyi izmir'e kazandırdıklarını belirten firma sahibi Hasan Ali Gümüş, "Ofis alırken aradığınız özellik ne diye sorulduğunda bugün müşterinin ilk sıradaki beklentisi 'konfor'. Biz de buradan yola çıkarak '78 ofis ve 3 dükkân'dan oluşan 'Gümüş Optimus'u hayata geçirdik" dedi.


48 metrekare '178 bin' lira
Şubat 2016'da başladıkları projede temelin bittiğini ve yüzde 33 satış oranına ulaştıklarını belirten Gümüş, "Adliyeye çok yakınız. İstinaf mahkemelerine 700 metre uzaklıktayız. Özellikle avukat, mimar ve sigortacılar ile yatırımcılar için tasarladığımız 'Gümüş Optimus' içinde mutfak ve WC'den tutun da, otoparktan resepsiyon hizmetine kadar tüm beklentileri karşılayacak. 2017'nin Mart ayında teslim etmeyi planladığımız projede 48 metrekarelik ofisler 178 bin, 78 metrekarelik ofisler de 385 bin lira. Proje, ofislerin birleştirilmesine çok uygun. İsteyene, 500 metrekareye kadar farklı büyüklüklerde ofisler sunabiliriz" diye konuştu. 


Milliyet İzmir Ege Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181