Guzell Tower'da doluluk oranı yüzde 50'ye ulaştı
Ç.R.J İnşaat tarafından Bursa'ya kazandırılan lüks ofis projesi Guzell Tower'da doluluk oranları yüzde elli seviyelerine ulaştı.

Ata Bulvarı üzerinde inşa edilen Guzell Tower’da t
ek katta 132m2'den 550m2'ye kadar farklı kullanım alternatifleri de bulunuyor. Kişiye özel resepsiyon, restoran, konferans salonu, özel arşiv ünitesi, oto yıkama, vale, özel güvenlik sistemleri gibi hayatı kolaylaştıran yönetim hizmetlerinin yanı sıra merkezi lokasyonu ile iş dünyasını her türlü beklentisine hitap eden Guzell Tower Bursa'da sayılı olan A tipi iş merkezleri arasında yer alıyor.

Hayatın merkezinde bir ofis hayatı
İş dünyasının zirvesinde yer almak isteyenler için tasarlanan Guzell Tower'ın konsepti yalnızca merkezi olmaya değil, ticaretin, üretimin, gelişmenin ve hayatın tam merkezinde yer almaya dayanıyor. Ofis yaşamına dair en ileri teknolojik olanaklara ev sahipliği yapan Guzell Tower, sunduğu iş modeli kadar modern yapısı ve profesyonel alt yapısı ile de müşterilerine yüksek prestij kazandırıyor.

Yüksek kira getirisi ve düşük aidat modeli
Teknik özellikleriyle iş hayatının gerektirdiği tüm ihtiyaçların bir arada olmasını sağlayan Guzell Tower'da ofis büyüklükleri 
132 metrekare ile 550 metrekareye arasında değişiklik gösteriyor. Lokasyonu ve özellikleri ile geleceğin örnek ofis modelleri arasında yer alan Guzell Tower, yatırıcımlar içinde yeni bir fırsat sunuyor.

Özellikleri ve konumu itibariyle değeri her geçen gün artan ve sınırlı sayıda ofisin satışta olduğu Guzell Tower, aynı zamanda bölgenin kira getirisi en yüksek projesi  olarak öne çıkıyor.

Uygun ödeme koşulları ve cazip kredi oranlarının sunulduğu projede ofislerin aylık ortalama aidatı ise 260 TL ile 300 TL arasında değişiyor.



Telefon: 0224 888 00 81
Web Adresi: http://www.guzelltower.com



Utku ÇALIŞKAN/Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181