Skycity Denizli projesi teslim tarihi!
5000 metrekare arsa alanında inşa edilen Skycity Denizli projesinin teslim tarihi Nisan 2017 olarak planlanıyor. 

Denizli'nin ilk modern ofis projesi olma özelliği taşıyan Skycity Denizli projesinde ofisler 52 ila 750 metrekare aralığında tasarlanıyor. 3,80 metre kat yüksekliğine sahip ferah ofis alanlarında çalışma anlayışı yeniden tanımlanan Skycity Denizli projesi yenilikçi tasarımı, fonksiyonel ve teknolojik yapısı ile Denizli iş dünyasında ayrıcalığın kapılarını açıyor. Anadolu'nun gelişen şehirlerinden Denizli'de inşa edilen Skycity Denizli projesinde 140 ofis bulunuyor. 


Pera GYO imzası ile inşa edilenSkycity Denizli projesinde tüm ofisler ileri teknoloji ile donatılmış altyapısı, yüksek güvenliği ve konforun yanı sıra concierge, showroom, toplantı odaları, eğitim odaları, video konferans odaları, arşiv hizmeti, eğlence odası, copy center, ilk yardım, spor merkezi, vale hizmeti, resepsiyon ve güvenlik gibi hizmetleriyle Denizli’nin iş dünyasına prestijli bir ofis hayatı sunuyor.

Skycity Denizli projesi ofis fiyatları ne kadar? Tıklayınız. 

Skycity Denizli projesi iletişim!
Adres: Sümer Mah. Çal Cad. No:1 Sümer Denizli Türkiye
Telefon: 0 258 252 10 20
Web: www.skycity.com.tr

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181